28 de juny de 2012
0 comentaris

I.L.P. PER A REGULAR LA DACIÓ EN PAGAMENT. RECOLLIDA DE SIGNATURES A L’ALCÚDIA


I.L.P. PER A REGULAR LA DACIÓ EN PAGAMENT

 

RECOLLIDA DE SIGNATURES A L’ALCÚDIA

 

Dissabte 30 de 11:30 a 13:30 a l’Avda Antonio Almela, davant de Mercadona, recollirem signatures de a la Iniciativa Legislativa Popular per a regular la dació en pagament. Si aconseguim 500.000 signatures a nivell estatal aquesta Iniciativa s’haurà de discutir en el Congrés de Diputats com un Projecte de Llei. Stop desnonaments!


Pots vindre a firmar o replegar fulls de signatures. Comparteix l’esdeveniment en facebook i convida als teus amics o amigues. http://www.facebook.com/#!/events/387936751254881/

 

També pots firma a l’Alcúdia a la llibreria L’ESPLAI, C/Blasco Ibañez, 92, a CASA COLOM, Avda Ausiàs March, 35 i a BON VIATGE, C/Beata Amat, 7.

 

La ILP té com a finalitat regular la dació en pagament amb efectes retroactius, de manera que les milers de famílies que ara mateix es veuen condemnades a ser moroses per a tota la vida a causa d’una llei injusta, tinguen el dret a una segona oportunitat com ocorre en la resta d’Europa i en els EUA. A més, s’amplia el text amb les peticions de moratòria immediata dels desnonaments i reconversió de les hipoteques en lloguer social, com a mesura de mínims destinada a garantir el dret a l’habitatge de les persones afectades per execucions hipotecàries.

 

On pots trobar més informació?

 

Plataforma d’Afectades per l’Hipoteca Valencia http://afectadesperhipotecavalencia.org/ on trobaràs una pestanya que diu I.L.P.

 

Plataforma de Afectados por las Hipotecas (estatal) http://afectadosporlahipoteca.wordpress.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!