24 de juliol de 2014
0 comentaris

AQUEST DIMECRES 23 DE JULIOL A LES 20:00 PLE DE L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA

Compromís presenta tres mocions sobre les retallades en estiu que afecten al Centre de Salut de l’Alcúdia i a l’Hospital de la Ribera; pels drets de treballadors i el dret a la vaga; i de condemna al bombardeig i intervenció de l’exèrcit israelià a Gaza

Hui dimecres 23 de juliol a les 20:00 al Saló de Plens de l’Ajuntament tindrà lloc el ple del mes de maig. Compromís per l’Alcúdia ha presentat les següents mocions:

1- Sobre les retallades de serveis durant l’estiu al Departament de Salut de la Ribera i al Centre de Salut de l’Alcúdia. Exigint que el nivell de prestació de serveis durant l’estiu per al Centre de Salut de l’Alcúdia siga al 100%, en especial pel que fa al servei de pediatria. Exigint a l’empresa Ribera Salut, concessionària de l’Hospital de la Ribera, que òbriga la planta que està tancada des de principi del mes de juliol. Demanant al Sr. Conseller de Sanitat el cessament del Comissionat de l’Hospital de la Ribera si aquest no exerceix les seues funcions en defensa del dret dels ciutadans i la sanitat pública de manera urgent.

2- Pel drets dels treballadors i el dret de vaga. Demanant al Govern de la Generalitat i al Govern de l’Estat que manifeste el seu suport als treballadors i sindicalistes processats, en la confiança de la seua honradesa i el reconeixement que la seua tasca sindical al llarg dels anys ha reportat beneficis per al conjunt dels treballadors i les treballadores. Que es comprometa a utilitzar tots els mitjans al seu abast per a defensar els drets dels treballadors i les treballadores, així com la llibertat d’expressió i de vaga dels treballadors i les treballadores al nostre país.

3- Contra l’agressió al poble palestí a Gaza. Condemnant tot tipus d’actes que atempten contra la població civil en qualsevol conflicte armat, inclòs el de Palestina. Condemnant els bombardejos i atacs per part del Govern d’Israel contra el poble palestí, que estan provocant nombroses víctimes innocents i destruccions massives d’habitatges i infraestructures. Exigint el compliment de les resolucions de les Nacions Unides així com exigir el respecte absolut als drets humans i col•lectius del poble palestí. Expressant la necessitat de que avance el procés de pau entre Israel i Palestina per arribar a una negociació pacífica del conflicte, reafirmant la defensa del dret d’autodeterminació dels pobles reconegut en la Carta Fundacional de les Nacions Unides i el dret del poble Palestí a un estat propi reconegut internacionalment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!