Tot recordant la Castanyada

El passat 31 d’octubre del 2008 vam celebrar la Castanyada, una de les festes tradicionals catalanes. Al llarg de la jornada els nois i noies de secundària ens vam dividir en grups de treball que s’especialitzaven en un àmbit en concret:“Agavé i les castanyes”: un taller de poesia;  “El crit”: pintures i música de por; “Els colors de la tardor”: reportatge sobre els pigments de les fulles; “Panellets de laboratori”: cuinar panellets avançant matèria; “La por”: les reaccions del cos quan experimenta por; “Fem còmics”: dibuixar la por. D’aquestes un parell eren de caire més científic: “Panellets al laboratori” i “Els colors de la tardor”.
Exposem també les fotografies que vam presentar al 3r concurs del dia de la ciència 2008.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *