Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

6 d'abril de 2018
0 comentaris

Vermut-presentació del llibre “Terra de ningú”

L’activitat serà demà dissabte 7 d’abril a les 12:30h a la planta baixa del Casal Despertaferro i servirà per presentar a Reus el col·lectiu feminista “Gatamaula”

La xerrada anirà a càrrec de membres del col·lectiu, que han portat a terme l’edició del llibre i de diverses de les seves autores

El llibre és un recull de textos de diverses autores relacionant feminisme i alliberament nacional català

El Casal Despertaferro de Reus, Òmnium Baix Camp, CDR Reus, L’ANC de Reus i Construïm República organitzen un vermut-presentació del llibre “Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència” demà dissabte 7 d’abril a les 12:30h., amb la participació de diverses de les autores del llibre i membres del col·lectiu feminista “Gatamaula”, de recent creació.

El llibre és un llibre col·lectiu amb contribucions de feministes i activistes LGTBI que explora les relacions entre els feminismes i la independència. Veus diverses reflexionen sobre els processos d’alliberament nacional, centrat en el cas català, i aporten propostes que poden esdevenir llavors per un debat fructífer entorn les identitats, les sobiranies, la llengua i la cultura, la participació política, l’economia o la solidaritat internacionalista.

 

Les autores dels articles del llibre són Nira Yuval-Davis (pròleg), Maria Olivares, Aina Torres Rexach, Montserrat Otero Vidal, Aida Cortès i Monera, Meral Çiçek. Tona Gusi, Mercè Otero Vidal, Maria Rodó de Zárate, Nerea Eizagirre Telleria, Özgür Güneş Öztürk, Sara Cuentas Ramírez, Helena Miguélez-Carballeira, Marta Jorba, Teresa Forcades i Vila, Núria Comerma i Cortada, Nora Miralles Crespo, Fina Birulés, Daniela Ortiz, Bàrbara Ramajo Garcia, Núria Sadurní Balcells, Fatiha El Mou, Marta Estella Clota, Emylse Mas Mir, Júlia Serrasolsas, Bel Olid, Paul Preciado, Laura Macaya-Andres, Miquel Missé. Marc Garriga, Rosa Ferrer Mulet, Natza Farré, Encarna Bodelón González, Betlem C. Bel, Laia Estrada, Anna Gabriel i Sabaté, Mª Josep Martínez, Marina Sánchez Cid, Mireia Foradada, Carla Vall, Patsili Toledo Vásquez, Marina Sagastizabal , Jule Goikoetxea, Maria Rovira, Sabrina Sánchez, Estela Rodríguez Godoy, Imma Milan, Ares Batlle, Ainhoa Etxaide Amorrortu, Montserrat Cervera, i Amaia Pérez Orozco.

L’edició del llibre ha anat a càrrec de les membres del col·lectiu Gatamaula Maria Rodó de Zárate, Marta Jorba Grau, Mireia Foradada Villar i Ares Batlle Manonelles.

L’acte servirà també per presentar a la capital del Baix Camp el col·lectiu de dones feministes revolucionàries Gatamaula, que té com a objecte denunciar les desigualtats econòmiques, socials, polítiques i simbòliques que té l’actual sistema heteropatriarcal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!