Manifestació 8 de març a Tarragona

Avui a les 19h a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona, es farà la manifestació del 8 de març del Camp, sota el lema “Ni silenciades ni expolotades, vives i combatives!” . Es important que tots els col·lectius del camp tinguem presència en la marxa, com a esquerra independentistes portarem pancarta de pals. La lectura del manifest unitàri anirà a càrrec d’una persona d’Arran Valls i una de l’Assemblea d’Educació, a banda hi haurà el manifest de les organitzacions feministes: L’hora Violeta i Cau de Llunes, després la coral del Casal Sageta de Foc cantara dues cançons.

Cal que progresivament anem recuperant la movilització al carrer i cal pensar que la lluita feminista es un dels nostres eixos de lluita i que és totalment necessari recolçar al màxim la manifestació.

CARTELL_8_DE_MARÇ bo

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *