Casal Despertaferro!

Lluitant des de 1991 per les llibertats nacionals i socials del nostre país des d'una òptica de ciutat.

26 d'octubre de 2009
0 comentaris

Els Amics del Sarri inverteixen 2.020? en rajoles del Casal

Els Amics del Sarri fan un balanç molt positiu de la festa del 15è aniversari del Bar Sarri de Reus i anuncien la compra de 2.020 € en rajoles del nou Casal Despertaferro! amb els beneficis obtinguts en l’AniverSarri.

El passat 26 de setembre es va realitzar a La Palma de Reus una festa per celebrar el 15è aniversari del Bar Sarri de Reus amb un gran èxit d’assistència i organitzat pels Amics del Sarri, que aplega vells clients i treballadors de l’establiment ja desaparegut. Tal i com s’anunciava en el cartell, el 100% dels beneficis de la festa d’aniversari aniran destinats a les obres del nou Casal Despertaferro! que s’ha de construir en breu al carrer Martí Napolità de la capital del Baix Camp. (continua)

Un cop fet el balanç econòmic, els beneficis obtinguts han arribat a 2.022,06 € que ja han estat destinats en exclusiva a la compra de rajoles d’apadrinament del nou Casal. En aquest sentit, Amics del Sarri ha comprat 6 rajoles blaves, 6 rajoles verdes, 4 de grogues i 3 de vermelles amb un cost total de 2020€. Els 2,06€ sobrants s’han tirat a la guardiola que el Casal Despertaferro! té a la Taverna Carrasclet.

Els Amics del Sarri volen agrair a tothom, – vells clients, nous amics i col·laboradors (Vermut Miró i AMCA)-, la seva participació en l’esdeveniment i anuncia per les festes de Misericòrdia de l’any vinent una nova edició de la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!