Muntem la paradeta de Sant Jordi!

Com ja fa molts anys el Casal Despertaferro! munta la seva paradeta en motiu de la diada de Sant Jordi.

Enguany amb més consens que la conflictiva diada passada, l’acord entre el consistori, floristes, llibreries, partits polítics i entitats, ha permés una nova manera d’entendre la jornada, creant un recorregut per centre de la vila que ens manté al lloc que ens correspon i on tothom hi té el seu espai; lluny de la insulsa proposta de la Plaça de la Llibertat. Full informatiu de tots els actes

Naltros estarem a la Plaça del Castell, junt amb d’altres entitats del Casal com Maulets i l’AJR; i d’altres entitats de perfil similar com Carrutxa, CUP o CGT entre d’altres.

A la nostra paradeta, que enguany serà de luxe, hi podreu trobar també a banda d’una gran varietat de productes i roses, productes relacionats amb el Ferro i el Bou, així com el mateix Bou que farà unes ballaruques per la plaça.

No hi falteu i no dubteu a posar-vos al darrera de les taules per donar un cop de ma. Els més valents i valentes podeu venir a 2/4 de 8 al Casal per muntar-ho tot.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *