AMB LA FORÇA REVERDIDORA DE L’ESTIU!!!

No par. Vaig a Barna per entrevistar-me amb Eugènia Serra, directora de la Biblioteca Nacional de Catalunya, per parlar de donar els meus arxius. M’acompanya Laura Borràs i Xavier Montoliu que em donen marxa. Tenc una entrevista amb el conseller Mascarell perquè posi en funcionament els contactes amb els governs NOUS de les Illes Balears i del País Valencià perquè comencin a  treballar amb l’Institut Ramon Llull, les emissions de TV 3 i un llarg etcètera de col·laboracions del País Català més necessàries que mai.

Veig L’hort de les oliveres de l’amic Narcís Comadira al Teatre Nacional i pas un guster amb una faula que reflecteix el món català d’ara mateix amb un text excepcional, uns intèrprets estupendos i una direcció originalíssima.

Em mor d’alegria amb el Barça tricampió: vaig veure tot el partit sencer i vaig passar una penada!

Començ amb els primers banys de mar i som feliç!

Tenc una alegria de no dir amb Joan Veny, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes!!!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *