24 d'abril de 2012
Sense categoria
0 comentaris

ESGOTAT DE GUST: UN SANT JORDI A PALMA

DES DE LES ONZE I MITJA DEL MATÍ A LES ONZE DE LA NIT

Tot el dia entre llibres al carrer, entre lectors al carrer, entre amics, coneguts i desconeguts al carrer. Una dia mig tapat, amb clapes de sol i temperatures costipadores. Crec que estic un poc embromat!
Un començament de cinema: la primera lectora a El Tall Britànic de les Avingudes: una dama d’una seixantena d’anys que en un perfecte castellà m’ha fet saber que havia après el català amb els meus llibres, que em llegia cada setmana al diari i que era una fan. He decidit que amb aquesta alta tensió primera tot havia d’anar bé.
La resta de la jornada: una hora a l’estand de Radio Mallorca, la SER, i els lectors a la Plaça Major, un dinar amb amics a un casal del barri antic, i tres estades llargues a llibreries —Literanta, embat i -quart Creixent— on he passat fins a les nou de la nit signant, parlant amb lectors i amics, xafardejant novetats llibresque i crítiques i sense aturar-me: una meravella.
Després una llagosta de truita francesa (Visca Hollande!) al bar Bosch i a casa.
He revist El piano a la tevé.
I ara, rebentat, deix aquesta minicrònica i dic que ha estat un sant Jordi gustós, tranquil i estimulador. Quasi res en aquests temps de salvatjor i barbàrie.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!