20 de març de 2012
Sense categoria
4 comentaris

MATAS CONDEMNAT A SIS ANYS DE PRESÓ I JAUME BONET DUU 20 DIES DE VAGA DE FAM PER LA LLENGUA CATALANA

Ho acab de sentir a la ràdio, ho acab de llegir a Vilaweb. Matas condemnat a sis anys de presó pel primer dels seus vint i pico de judicis oberts. I deia que ell no sabia res de res de les contractacions d’Antoni Alemany com el seu negre i publicitador. I també per a Antonio Alemany, un periodista superb i iconoclasta que ha atacat fins que ha pogut la llengua i la cultura catalanes hi ha també pena de presó. És una notícia estimulant per a tots els ciutadans que de cada vegada més ens tornam un escèptics amb la justícia i veiem que els lladres que roben milions d’euros viuen tranquils a les seves mansions i els pobres delinquents que roben una bossa són tancats al talego. Una exageració! Sí, una veritat quotidiana!
—————————————————————————————————————————
I tampoc no oblid ni un moment que el mestre i lluitador Jaume Bonet duu vint dies de vaga de fam, ha perdut vint quilos i no s’atura de parlar i lluitar a favor de la llengua i cultura catalanes amenaçades pel Govern del PP de les Illes Balears. És alguna cosa més que un símbol: una realitat molt dura i cotrencadora, molt tendre i molt vitalista, molt exemplificadora, que ja ha servit de sensibilització i conscienciació d’una gran part de la població mallorquina davant aquest atac cultural. I a les escoles els volen prohibir que posin el llaç d'”Enllaçats per la llengua catalana“! Acab de veure que Antoni Pastor, vice-president del PP de les Balears, que també està en contra d’aquestes mesures anticatalanes del govern amb majoria absoluta del seu partit.

  1. I tot parlant de gent digna i d’individus miserables. Tenim el cas d’en Jaume Bonet, que ja duu 19 dies de vaga de fam en defensa del català a les Illes. N’ha perdut 20 quilos.
    El seu nom serà recordat arreu dels Països Catalans. El del president balear actual, per contra, romandrà com un malson borrós en la ment d’alguns.
    Heus ací la diferència entre un savi i un dement.
  2. Els instituts hem rebut un comunicat de la Conselleria d’Educació que llevem els llaços amb la senyera, per suposat no li hem fet ni p… cas, que ens enviïn la policia a llevar-los. El curs que ve podrà venir un pare a dir-me en quin idioma he de fer les meves classes¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Els han començat la guerra, que no es queixin de les conseqüències.
    Diumenge tots al carrer en defensa del català.
    Ës subrealista que al segle XXI tinguem que seguir lluitant per el mateix de sempre.
    Escola en català, vida en català, amor en català…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!