Diari d'un Culer

Sovint comparen un gol amb un orgasme. No hi ha comparació, és millor un gol

14 de juliol de 2005
1 comentari

100.000 euros més pel victimisme perico

El president del RCD Espanyol és un expert ploramiques. Resulta que el Barça va signar un acord amb la Conselleria de Turisme per promocionar el nom de Catalunya pel món durant la pretemporada. Li va faltar temps al senyor de les escopinyes per reclamar i ara li han donat 100.000 euros dels diners dels catalans, per portar el nom del país a la samarreta. Si s’ha de ser solidari amb els pericos ho accepto però que pagui Benestar i Família.

Els espanyolistes es passen la vida demanant el mateix tracte que el FC Barcelona. La seva massa social és infinitament menor a la del Barça. La seva projecció internacional és gairebé nul·la. La seva imatge de marca està a anys llum de la dels blaugrana. Les seves vitrines acumulen pols i poca cosa més. I tot i així, en comptes d’acceptar la situació de cadascú, és dediquen a alimentar un victimisme absurd que ens costa calers a tots.

Un exemple clar és quan els seus aficionats van cridant Puta TV3 i trencant els logotips de Televisió de Catalunya quan resulta que l’Espanyol cobra una morterada de calers pels drets televisius, més dels que cobraria un club del seu nivell a cap altre lloc del món.

I ara han sortit amb el tema del patrocini per la pretemporada. La pensada de Turisme de patrocinar la samarreta del Barça pot ser més o menys encertada però es basa en promocionar Catalunya relacionant-la amb un dels clubs del món amb més seguiment mediàtic. Més tenint en compte que el FC Barcelona no és una societat anònima sinó una entitat sense ànim de lucre propietat de més de 130.000 sócis. Té la seva lògica i pot ser una bona inversió.

El que no pot entendre ningú és que en treurà Catalunya dels 100.000 euros que hem fotut a la samarreta d’un equip com l’Espanyol que, a banda de ser esportivament mediocre, és una empresa privada en mans dels senyors Planeta, Tarradellas, escopinyes Dani i companyia.

Ja va sent hora que algú posi fre al robatori dels pericos i col·loqui a cadascú al seu lloc.

  1. Paio, ets molt trist! Si fas un diari dels culés, perquè parles de l’Espanyol? Qui va de victima doncs?

    Per cert, en Tarradellas no és el dels fuets, si has de criticar, almenys, informa’t.

    Per ser com tu, podria acabar dient Put.. Barza, i put.. tv3, però no cal. TV3, com a televisió pública catalana, hauria de finançar a tots (o a cap) dels equips esportius d’èlit del nostre pais, sigui en l’esport que sigui. El que no podeu pretrendre és quedar-vos vosaltres amb tot el pastís.

    Pel que fa al tema que tractes, sou únics enganyant al personal. Si jo fos el conseller de Turisme ara us estaria reclamant els diners que se us va donar. El logotip de Turisme de Catalunya era la meitat de petit que el d’una multinacional coneguda per tenir infants treballant en condicions precàries. Si tant catalans sou, pq no posaveu la publicitat en un tamany correcte (ja no dic gros, com nosaltres)? Creus, sincerament, que algún danès, japonès, xinès… es va fixar en aquest logotip? Creus que aquest patrocini va influir en l’augment de la demanda de turisme a la nostra terra?

    Ara, si vols fer periodisme de veritat, investiga comissions pels fitxatges, o truca al Pekerman perquè et digui quan convocarà al Maxi Lòpez per la selecció, però, si us plau, deixa estar l’Espanyol en pau. Gent com tu ens fa estar cada dia més orgullosos de ser pericos, i de no ser com vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!