TOT DE CONTACTES FÒNICS A BALQUENA

TRANSFORMAR LES SOLUCIONS EN ENIGMES

No he llegit, Aràlia, la teva ègloga. No en tinc ganes. M’he dedicat a col·leccionar indicis: a) ditades teves a la plagueta de dibuix de l’escola; b) els ossos d’una mà humana sobre fons de domàs emmarcats dins una vasa barroca i daurada; c) els dos nàufrags que s’aferren al màstil del veler que s’enfonsa; d) el meu sexe moll d’amant; f) un paper escrit que diu: “La bellesa de les llàgrimes”; g) les bosses de plàstic negre arrenglerades damunt el moll de T. dels immigrants subsaharians que s’han ofegat avui; h) el terror d’unes bombes a Bali que han assassinat vint-i-cinc persones;i) la besada del transexual; j) un cel que reverbera; k)la pluja suau sobre les fulles que cauen dels lledoners, dels ailants, dels arbres de l’amor, de la vellesa; l) una metàfora sobre la projecció, sobre l’ombra, sobre la pell; m) l’expressió matemàtica de l’enamorament; n) Mother, Mother, Mother, for love of grace!; o) una copinya esquerdada que em donares quan tornaves d’una bauxa estivenca i jo et somiava; p) aquell poema, Company d’habitació, de Blai Bonet; q) els pétals que deixaves dins els llibres que estimaves; r) les cagarades de mosca al paper resplendent; s) aquella llum pàl·lida que entra rera les randes que representen un estol de paons; t) l’obscuritat originària; u) som matèria d’oblit; v) els altaveus que em deixen sentir Verdi prati en la veu d’Andreas Scholl; x) tenen orelles les mosques? es demanava el mandarí; y) la ranera del gust sexual; z)la ranera de la mort.

Erecció: Rapide eye movement sleep.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *