5 de setembre de 2008
Sense categoria
3 comentaris

A LA FI el govern de les illes balears s’incorpora a l’institut ramon llull

Tota aquesta maquinària legal és lenta i mala de moure. Sembla que,  a la fi!, Andorra, el Principat de Catalunya, les Illes Balears i alguns ajuntaments del País Valencià i Catalunya Nord formaran l’Institut Ramon Llull NOU DE TRINCA que es dedicarà a la projecció exterior de la cultura catalana.

Són molts anys de fragmentació cultural catalana (esquarterament cultural seria més exacte!) i aquestes signatures són les primeres (?) passes cap a una major connexió amb totes les possibilitats d’actuació que això promet.
DIGUEU-LI MATA DE JONC!
————————————————————
La presentació de La catosfera literària a Palma?
Un èxit de gent —bloguers i públic— que a la casa de Joan Alcover esmolàrem la garrova amb les mil i una possibilitats de la Xarxa on es fa una part essencial de la literatura catalana d’ara mateix.
El catalitzador de la feta i de la festa, Toni Ibañez, ho conta a Entrellum amb fotos i in extenso. La foto del grup plagueter és seva.
Aquí hi ha més fotos d’en Benjamí Villoslada. Aquí hi ha el blog d’en Llorenc Carreres. Aquí hi ha el blog de Maria Victòria Secall.

Aquí hi ha el blog de CaterinaCortés. Va ser veure en carn i ossos allò que només coneixes en lletra (excepció El pèndol de les petites oscil·lacions, que ens coneixem de tota la vida)
(…)

Férem posts en viu i en directe.
El material verbal que amollàrem podria ser el començament d’un debat.
Partesc cap a l’Ermita del Mar: sense cap connexió informàtica.

  1. El govern balear hauria d’haver estat l’impulsor i el principi creador de l’Institut Ramon Llull i no arrastrat a la fi de la cultura catalana, valenciana i balear.

    Quan les qüestions es desenvolupen a l’inrevés con pixorro, tot és a la fi del fi.

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!