Judici dels independentistes catalans: un judici polític ?

Serà el tema de la reunió pública que tindrà lloc dimecres, 26 de juny de 2019 a les 18h30  a la casa de les associacions, plaça Garibaldi a Niça (França).

Aquest acte és organitzat per la secció de Niça de la  lliga pels drets humans de França que planteja  les qüestions següents : per què han triat acusacions de rebel·lió i  sedició que son delictes molt greus ? Per què la fiscalia general de l’estat espanyol demana penes fins a 25 anys de presó ? Per qué hi ha 9 acusats en detenció preventiva des d’octubre de 2017 o març de 2018 ? Per què les justícies de Bèlgica, d’Alemanya  i d’Escòcia van rebutjar de lliurar a la justícia espanyola els líders catalans que son a l’exili que van ésser objecte d’una euroordre ? Per què la justícia espanyola va aixecar les seves euroordres contra els líders independentistes catalans exiliats als diversos països europeus ? Per què un partit d’extrema dreta com Vox pot jugar a Espanya un paper d’acusació en el judici del procés ?

Per a intentar de respondre a aquestes qüestions, hi haura entre altres a Niça la vicepresidenta de la lliga pel drets humans de França que formava part del grup dels observadors internacionals al jucici del procés, un membre del sindicat de la magistratura de França  i un advocat membre de la secció francesa de l’Assemblea Nacional de Catalunya.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *