Causalitats de la vida? No ho sé. Vet aquí un joc de pistes.
1.-“Pintxatu és un manual gastronòmic i musical amb receptes dels populars pintxos bascos inspirades en cançons. La idea parteix de l’incansable Fermin Muguruza, que va tenir la genialitat d’encarregar als xefs del restaurant de Donostia a Fuego Negro uns tastets amb banda sonora. Els músic va proposar i seleccionar diferents artistes que es mouen dins l’àmbit de la música negra per fer cançons que servirien de font d’inspiració per elaborar un pintxo original. (…).” Ferran Amado a l’Enderrock 171 del gener del 2010, pg 60.
2.-http://www.lakermes.info/wordpress/?p=190#more-190
3.-http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/17625
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
Kaixo Belda,
Antes de nada perdón por no poder responder en catalá.
te escribo desde el festival ERTZ, al cual nos consta acudisteis el año que actuó Llorenç Barber. Bueno, pues tras celebrar el décimo aniversario estamos preparando una pequeña publicación donde estamos recopilando las diferentes “escuchas” que los asistentes al festival durante esta década nos habeis ofrecido. Y nos encantaría poder añadir tu crónica del concierto de Barber al libro. Por supuesto el texto saldría debidamente acreditado (con link incluido).
Espero que te agrade la idea y que podamos contar con tu “escucha”.
Una abraçada
ERTZ festival
http://www.flickr.com/photos/fotlifoc/950070259/
http://www.flickr.com/photos/fotlifoc/950070243/
😉
per quan un altre soparet de platets a la millor taverna del mon?
Aupa Carles,
Ez didazu sinetsiko baina orain arte ez nuen imajinatu zu izanen zinenik blogeko arduraduna!!! oaintxe hasi gara gauzak lotzen!!!! jajajaja… a ze despistea…
Ba, orain elkar “identifikatu” ondotik mantenduko zaitugu gure liburutxoaren berri.
biba zu!!
xabi