El bloc Antoni Garcia #noupais #nouLH

Twitter: @antonigarcia web: www.antonigarcia.cat

15 de gener de 2015
0 comentaris

#27S2015: Independència, República Catalana.

Ja tenim acord. Quan hi ha un acord, totes les parts cedeixen. l’acord actual és el millor perquè permet als ciutadans de Catalunya votar per la independència.

Tenim per davant uns mesos on hem que preparar-nos per guanyar definitivament la independència. Acabar de preparar les estructures d’Estat, fer uns pressupostos transició nacional els més justos possibles i ampliar la majoria independentista; són alguns dels reptes que tenim els propers mesos.

Nosaltres la gent d’ERC treballarem en aquesta direcció. Perquè les coses que ens interessen a la ciutadania, com la creació d’ocupació de qualitat, unes escoles i hospitals millors, unes pensions dignes i unes polítiques socials equiparables a la d’altres països europeus, van lligades a la independència

Perquè per nosaltres la independència no és una finalitat en sí mateixa sino una eina per construir un nou país .

Independència és sinònim de tenir tots els nostres recursos i totes les eines per decidir una educació pública de qualitat, millorar la sanitat pública, el benestar de la ciutadania, afavorir l’accés a l’habitatge i potenciar la petita i mitjana empresa d’aquest país perquè creí riquesa i ocupació de qualitat.

Aquest es el repte que tenim fins les eleccions del 27 de setembre: el de guanyar la independència per construir un nou país socialment just, net i sense ni un pam de corrupció. Som-hi!corbata-644x362

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!