Us deixem amb el comunicat que ens ha fet arribar Cuina Gestió en relació a la qualitat i característiques del peix panga que es serveix en el menú escolar de l’escola, amb motiu d’un seguit d’observacions que s’havien fet arribar a Cuina Gestió per part dels responsables de diferents menjadors escolars.
Un dels motius principals de la introducció del peix panga en el menú escolar és que es tracta d’un peix de carn suau i lliure 100% d’espines, aquesta darrera característica no es pot garantir en altres varietats de peix.
Ens comuniquen que les variacions es faràn en el menú d’abril.
A nosaltres ens afecta dos dies:
– 19 d’abril: el peix serà: filet de lluç al forn amb verduretes
– 28 d’abril: el peix serà: fogoner amb llit de ceba i patata
Com es desprèn del comunicat no es tracta de crear alarma en relació amb aquest peix tot i la “llegenda urbana” que s’està generant.
Per a qualsevol aclariment estem a la vostra disposició.
Post núm 1163 ♦ ampaescolasantaanna@mesvilaweb.cat
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!