8 d'abril de 2010
0 comentaris

Circular informativa sobre el peix panga que es serveix en el menú escolar


Us deixem amb el comunicat que ens ha fet arribar Cuina Gestió en relació a la qualitat i característiques del peix panga que es serveix en el menú escolar de l’escola, amb motiu d’un seguit d’observacions que s’havien fet arribar a Cuina Gestió per part dels responsables de diferents menjadors escolars.

Un dels motius principals de la introducció del peix panga en el menú escolar és que es tracta d’un peix de carn suau i  lliure 100% d’espines, aquesta darrera característica no es pot garantir en altres varietats de peix.

Ens comuniquen que les variacions  es faràn en el menú d’abril

A nosaltres ens afecta dos dies:

19 d’abril: el peix serà: filet de lluç al forn amb verduretes 

28 d’abril: el peix serà: fogoner amb llit de ceba i patata

Com es desprèn del comunicat no es tracta de crear alarma en relació amb aquest peix tot i la “llegenda urbana” que s’està generant.

Per a qualsevol aclariment estem a la vostra disposició.

Post núm 1163 ♦ ampaescolasantaanna@mesvilaweb.cat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!