30 de gener de 2021
0 comentaris

SUPOSEM

Suposem que a una persona d’alt nivell de risc li toca ser membre d’una mesa electoral i que no se’n pot deslliurar perquè un organisme tan poderós com la JEC així ho ha dictaminat; una altra gent molt poderosa com el TSJC va dictaminar contra l’opinió d’ epidemiòlegs, infectòlegs, metges en general, analistes de dades i altres científics, que el dia 14 s’han de fer les eleccions, perquè ves que sabran tots aquests per que això pugui condicionar les seves decisions?.

Suposem que de resultes les decisions preses, aquesta persona d’alt risc que no s’ha pogut deslliurar de formar part de la mesa s’infecta, emmalalteix i mor. I segurament no en serà una de sola, ja que en seran centenars si no milers els individus de risc que hauran de complir aquest deure ciutadà, algú assumirà les responsabilitats d’aquestes morts que molt probablement es produeixin?; la JEC?, el TSJC?.

Suposem que legalment potser no, però en justícia hauria de ser així, no?. Està clar que justícia i lleis a vegades són antònims.

Agustí Vilella i Guasch

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!