7 de març de 2021
0 comentaris

GRANS EMPRESARIS

“Se’ns pixen al damunt i ens diuen que plou”, va engegar un dia el President Pujol referint-se als españols.

Aquesta setmana ha vingut un personatge des de l’altiplà central peninsular que jo diria que no tan sols ha fet pipí damunt nostre, si no que també popó, que diuen els “fins” als seus nens per no dir-los que s’han cagat; i els alts representants dels grans empresaris han anat a fer-li la gara-gara com a bons súbdits.

Per seguir el sentit de la frase abans citada, ens venen una vegada més la visita com si la part líquida fos una pluja de milions, i la part més consistent una mena de manà caigut del cel per alimentar les nostres famolenques i súbdites boques.

El que està clar que és que l’acte va ser pura propaganda de la que surt gratis perquè la tan mencionada fàbrica de bateries “cerca de Martorell” que segons s’han apressat a aclarir des del centre del món (Madrid) vol dir “en españa”, la pagarà Europa -fins quan?- i entre elèctriques i els amiguets de sempre es repartiran els diners.

I els grans empresaris del país aplaudint amb les orelles, no sigui que l’amo s’enfadi; grans empresaris?, que petits que sou!.

Agustí Vilella i Guasch

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!