23 de gener de 2021
0 comentaris

ELECCIONS, I EN VAN…

Tenim (o no) unes eleccions a tocar, com sempre els partits es tiren els trastos pel cap i aquesta vegada, amb la col·laboració del virus, a més es barallen per la data al·legant uns i altres que les respectives posicions es deuen a la seva estimació i respecte per la salut dels electors, han arribat a la conclusió que som rucs, ves que hi farem.

Tenim raons més que suficients per no anar votar, ni als uns ni als altres, però no ens ho podem permetre de cap de les maneres, que no anem a votar és el somni daurat de tots els unionistes, des del capdamunt de l’estat fins a les clavegueres, passant per polítics i alta judicatura; per això ens fan tot el que ens fan i ens faran tot el que ens faran i per mostra la suspensió “cautelaríssima” de l’ajornament de les eleccions… al mateix temps que inhabilitaven al responsable d’organitzar-les cuita-corrent. Ara només falta saber quan inhabilitaran o engarjolaran al candidat o candidata que més por els faci.

Doncs per tot el que portem dit hem d’anar a votar, hi hem d’anar tots, en massa, hem d’omplir les urnes de vots pel país; votem pel partit que més ens agradi o pel que menys fàstic en faci, o pel que menys fàstic en faci, no vull demanar el vot per a ningú, però votem. Ah!, i en persona, res de correus, no els donem l’oportunitat de robar-nos, segrestar-nos o canviar-nos el vot. Tenim prou proves per saber que són capaços d’això i més, són capaços de tot.

Agustí Vilella i Guasch

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!