El buit editoral del viatger català


(Xavi, Atenes, Grècia – en diferit)
Algunes vegades he sentit a parlar de l’excel·lent moment editorial en català. Desconec com de certa n’és aquesta afirmació, però no la comparteixo gens en el camp de les guies de viatge. Cap de les grans guies de viatges (Routard, Lonely Planet) té versió en català i de fet desconec si n’hi ha de cap altre tipus de col·lecció. Considerant l’espectacular augment que hem experimentat els darrers anys en els viatges turístics dels catalans motivat per la caiguda dels preus dels vols, faig una crida des d’aquesta entrada perquè la indústria editorial en català mogui fitxa i ens ofereixo als viatgers catalans guies en la nostra llengua. Estic convençut de l’existència d’aquest nínxol de mercat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *