Puigdemont contra la nefasta fauna jacobina

 

La intervenció, a la Universitat de Copenhaguen,  de la professora  Wind ha estat l’ exemple vivent de tots els prejudicis jacobins, i ha demostrat -en la seva interpel.lació a Puigdemont-  que no té gaire idea del que afirma o que té una mala fe increïble.

No es poden esmentar impunement en una universitat sense cap crítica ni contrastació tota una sèrie de clixés que al capdavall i com a màxim només solen ser meres suposicions sense fonament i, en la majoria dels casos, estereotips jacobins de la pitjor espècie… Aquesta manca d’objectivitat a fi de servir determinats pressupòsits ideològics -potser seria  millor dir-ne sectaris-  desqualifica “per se” aquesta senyora.  És un exemple ben clar d’aquells milions de jacobins dels quals el mestre Fuster deia  que Europa n’ era ben plena….

Ho repetim, o desinformació o cinisme majúsculs, amb mitges veritats i afirmacions interessades, i així no es pot anar enlloc, i menys, objectivament,  a un centre  d’alta cultura…  És molt significatiu al respecte com la intervenció d’ aquesta professora ha estat publicada en primera plana tant al mitjà ultra “Alerta Digital” com a “el País”.  Ve a ser l’exemple vivent de fins om pot arribar la desinformació i l’acceptació gregària de certs dogmes, amb el beneplàcit de les elits, que s’ho miren a distància i ho aplaudeixen, amb grans dosis de cinisme, perquè saben perfectament que allò infundadament criticat no difereix gaire del que ells -aquí sí realment i quotidianament, no sobre el paper-  estan fent, tot posant en pràctica, ensems, el mètode goebbelià de repetir mil cops una mentida per convert-.la en veritat… Déu ens lliuri de la nefasta, cínica i perversa fauna jacobina!!

J.Torrent

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *