7 de maig de 2008
0 comentaris

La mani del 26 d’abril (I)

Contra el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià.

El passat 26 de maig vaig visitar Alacant. Bon solet, bona temperatura, un dia pràcticament perfecte. Pel centre de la ciutat hi havien moltes persones amb senyeres quatribarrades i en cada cantó es podien veure furgons de policia –antidisturbis, supose-. No sé si el desplegament dels policies era per intimidar o per precaució, però la gent que hi havia per a participar en la mani no semblava asustada pel desplegament. Tenien ganes de festa, no d’ enfrontaments.

Anava a començar una manifestació contra el tancament del reemisor de la Carrasqueta, que emitia la senyal de la televisió de Catalunya a moltes comarques de la provinca d’ Alacant.

No crec que el tancament del reemisor siga perquè a Francisco Camps li moleste la informació més o menys plural de TV3 ni pel fet que les emisions es facen en català. Ja són 20-25 anys i tots estem acostumats a la televisió catalana.

Esta història, és un pols que Camps està fent-li a Acció Cultural i a l’esquerra del País Valencià per veure fins on pot estirar i pressionar. Per altra banda, i ahí pot estar la clau, açò és un xantatge que estàn fent-li al govern de Madrid per aconseguir 1 o 2 multiplex que suposaria 4 o 8 canals més.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!