Satisfacció.

Encara no fa ni dos dies, vaig escriure un post molt breu. Després del primer intent d’investidura fracassat del senyor Sánchez, vaig pronosticar el fracàs del segon, que ha segut avui mateix. Pel mig, moltes notícies sobre negociacions, pactes de última hora, miracles i l’abstenció final d’ERC. Tot molt mediàtic, però inútil. Ara comença el compte enrere fins el 23 de setembre, quan es tornaran a convocar eleccions. Un total de 60 dies. Ja han començat a dir que en aquest mes d’agost negociaran i per al final d’agost tornaran a proposar un govern possible. Però cal recordar que el president hauria de ser el senyor Sánchez, aquell que només el van nomenar interí se’n va vindre a Benicàssim a veure el FIB. I el que ha mantingut la repressió contra el Català i els catalans a tots els nivells. Fins i tot és el que ha nomenat a Borrell (tot un personatge) com a ministre d’afers exteriors. De manera que crec que el 23 de setembre, lo senyo rei haurà de considerar que ja toca tornar el bou al corral i convocar noves eleccions. Unes altres. Per això estic satisfet. Per les meues modestes dots profètiques (a curt termini).

Per cert. Un detall numèric. L’home ha aconseguit 124 vots a favor i 155 en contra. Quina xifra més sugerent.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *