Sant Dionís.

Efectivament, s’ha celebrat a València la diada de sant Dionís. A València, a Alacant, a Elx, a Castelló, a Benicarló i a molts llocs més. A tot el País Valencià. Però el lloc emblemàtic és València. I allà hi ha hagut una gran manifestació que ha demanat millor finançament i “fer País”. I com cada any, hi han hagut les contramanifestacions feixistes de cada any. Quatre gats, però molt violents i amb la cara tapada. Aquest any, però, no han pogut pegar a la gent. Només han llençat gas mostassa en un moment donat, però la policia ha fet la seua feina i els ha aïllat. Una feina fàcil, perquè aquesta gent és valenta si s’enfronta amb algú indefens, però si l’altre és un antidisturbis, ja no ho és tant.

Podríeu pensar que les coses milloren, però és que Pedro Sánchez ha vingut convidat per Ximo Puig. I es veu que no feia bé que es trobés amb les habituals escenes de violència feixista impune.

En qualsevol cas, ja està bé que es puga celebrar la Diada del País Valencià amb tranquil·litat. De fet, una part del discurs final l’ha llegit Betlem Agulló, la germana de Guillem Agulló, assassinat ara fa vint-i-cinc anys a Montanejos per una banda feixista de tantes i que només va acabar amb l’empresonament de l’assassí confés per uns pocs anys. Supose que el senyor president d’allà a Madrid ho haurà entès: Guillem Agullò. Ni oblit ni perdó.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *