Indiferència.

En una mateixa setmana s’han produït el tràgic accident de Freginals i els atemptats de Brussel·les. En el primer cas, quan va vindre el Primer Ministre Italià per anar a interessar-se per les víctimes, el govern espanyol “en funcions” ho va qualificar de “visita privada (com si l’home hagués anat a PortAventura amb la família, per exemple) i cap membre d’aquest govern el va rebre. La Governadora Civil (que ara s’anomena “delegada del govern a Catalunya” sí, però això no excusa aquells que cobren per fer una feina que no fan. I encara van gosar prohibir que hi anés a rebre’l cap representant del govern Català.

En el segon cas, una quarantena de catalans es van quedar bloquejats a Brussel·les perquè ni Ryanair ni Vueling es van fer càrrec de res. En el cas de Vueling, ja hi havia un precedent, perquè just uns dies abans, una vaga de controladors aeris francesos va fer cancel·lar vols i no van recol·locar passatgers seus fins passats tres o quatre dies. Per descomptat, sense fer-se càrrec de cap responsabilitat. I es van haver d’organitzar per tornar amb autocar a Barcelona. Un autocar que finalment pagarà el govern; però el català. perquè el que està “en funciones” a Madrid tampoc no ha resolt cap dels problemes dels qui s’entesta a dir que són ciutadans del seu país.

Només faltarà que després s’escandalitzen i criden i protesten quan els diuen la veritat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *