Quina barra tenen

Hui, vint-i-nou de juliol de 2014, la vespra de la reunió Mas Rajoy, l’Audiència de València ha absolt el grup nazi del FAS. Com a mínim, tenen un assassí confés (el de Guillem Agulló), un regidor de partit feixista (España 2000) i una estructura jerarquitzada de tipus militar, militars professionals com a militants, apologia del nazisme, venda de material “ad-hoc”, tinença d’armes de guerra… però els han absolt.

És veritat. Els han absolt. A tots. Perquè diuen que les escoltes de la Guàrdia Civil eren il·legals. Cap d’ells s’ha penedit, ni els seus partidaris han deixat d’amenaçar els presents al judici, inclosos advocats i periodistes, ni ningú ha demanat perdó per res… Cavallers, és el que hi ha. A l’Estat espanyol, les escoltes de la policia, quan convé son il·legals. Com quan aquelles converses del Rosendo Naseiro, tresorer del PP en els seus temps, que fou quan un tal Eduarzo Zaplana (ara es veu que a telefònica endollat) afirmava que  s’havia posat en política per comprat-se un cotxe de setze vàlvules. O com quan el jutge Garzón (que d’altra banda n’ha fet de grosses) va voler investigar els crims del franquisme i el van fotre fora. O com ara. Que es descobreix (és una manera de dir, perquè ja havien fet robatoris als arsenals de l’exèrcit i tenien fins i tot llença-granades) que hi ha un grup nazi organitzat a València, que ha comés algun que altre assassinat, que es dedica a fer “caceres” de diferents, que es financia venent “material divers” i se’ls jutja.

Quan va a començar el judici, després de més de deu anys de pressions de col·lectius antifeixestes i partits polítics, les armes s’han destruït perquè es veu que la secretaria del jutjat ho ha autoritzat. Els acusats amenacen tothom i diuen que ells son víctimes i no botxins (us imagineu els oficials de les SS dient el mateix? Doncs ho podeu fer, perquè tots els individus d’aquesta mena de col·lectius, agafats d’un en un i obligats a parlar com a persones sempre es comporten com a covards. Els “professionals” sempre “complien ordres” i la resta, es pensaven que no era delicte o que no tenia més importància. Ara, en grup, ben armats i contra gent indefensa, poca broma.

Però no els ha calgut, que l’Audiència de València els ha absolt perquè escoltar les seues converses telefòniques com ho feu la policia era il·legal. Pobrets. ja no cal que s’amoïnen. Ja poden seguir vivint tranquils al País Valencià, que és on ho han fet els seus ídols que van aconseguir fugir de la desfeta nazi el 1945. Com per exemple, el coronel Skorzeny (el “gran heroi” del rescat de Mussolini de la presó alpina), que visqué al sud de la província de València sense que ningú li toqués ni un pèl.

I podeu consultar els “mitjans de comunicació” espanyols. I comparar el tractament d’aquest cas amb el tractament del cas Pujol. Per si en tenieu algun dubte del que us convé. Podeu comparar el nombre de pàgines, o de minuts dedicats, o la qualitat i quantitat d’insults dedicats a uns o a altres… No hi haurà color. Ni ara ni mai.

I no cal dir si no sou “com s’ha de ser”. Imagineu que us agrada anar grenyuts, o que no sou prou “aris”, o que sou massa intel·ligents (perquè s’ha de ser burro, per combregar amb les necetats dels nazis), o no us agrada el sexe “correcte”, o que… Aleshores, esteu en pecat. I en perill, perquè Espanya es veu que segueix sent reserva per aquest tipus de gent.

Ho torne a dir. Indecisos. Ja ho podeu tindre clar. O independència o a combregar amb rodes de molí. De la Unió Europea, tal i com van, tampoc espere grans respostes, però no estaria de més que es pronunciaren, com a mínim. Ja es veu que políticament pinten poc, però és que, al pas que van, encara pintaran menys.

Podeu llegir la notícia ací:  Absolt el grup nazi

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *