11 de juny de 2007
Sense categoria
3 comentaris

No és l’edat, companys!!. És la competència!!.

Ara sembla que alguns voldrien retirar de cop a tota la generació que va viure el franquisme i el maig del 68. D’altres, més agosarats encara, sembla que voldrien retirar també a la dels que ara ja estan en els 40’s.

Creiem que s’equivoquen. A totes les edats i a totes les generacions hi ha gent bona, persones competents. El que necessitem és recollir el màxim de gent competent pel nostre projecte, pel seu repensament i la seva reorientació: a l’àmbit estratègic, al de la organització, al de les institucions i governs, etc.. I això, independenment de la seva edat i de la generació a la que pertanyen.

El que necessitem són els/les millors, els/les més competents.

  1. Per un cop, no us malacostumeu, hi sóc d’acord: "No és l’edat", és clar.
    La/El persona/persone mas/més competenta/competent ca/que hi ha a Esquerra/Esquerre la/el teniu a casa /case: és n’Heribert Barrera, a una/un mesada/mes de fer noranta/norante anys i mas/més lúcida/lúcid que tota/tote la /le trepa/trepe d’aprofitades/aprofitats ca/que governa/governe.

  2. Sisplau, no poseu punts en els títols dels articles; fa mal als ulls. I, encara menys, desprès d’un signe d’admiració. Els títols no poden acabar amb un punt.

    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!