Càrrecs polítics i la monarquia als tribunals espanyols

Moltíssims càrrecs polítics , infantes i xarxes de delinqüents electes estan passant pels tribunals espanyols.

Hi ha però dos grups diferents de causes:

  1. Les motivades per delinqüents organitzats en partits polítics que ocupen les institucions i aprofiten la corrupció existent a tot l’Estat Espanyol: tràfic d’influències, robatori, evasió fiscal, etc.
  2. La judialització de la política. Judicis motivats per la democràcia, la participació ciutadana, l’actuació política obeint el mandat popular i l’exercici legítim dels debat polític de les institucions representatives del poble. Aquestes causes judicials estan restringides al territori de Catalunya, encara que els imputats de vegades són enviats a Madrid.

Això em fa pensar que hi ha dos països diferents Espanya d’un costat i Catalunya amb possibilitats de regeneració.

La infanta Cristina de Borbó i ela seva parella Iñaki Urdangarin surten dels jutjats pel cas Noos.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.