Diferències entre Donald Trump, Bill Clinton i Barack Obama.

Diferències que tothom entendrà:

Trump, a diferència de Clinton,  com a super mascle alpha amb un bon ramat de esposes i ex-esposes florer, no trobarà la necessitat d’una Monica Lewinsky que li faci una Lewinsky d’afeccionada. O potser sí que tindrà allà mateix a la Casa Blanca una plèiare de Lewinskys en nòmina, i a ningú no se li’n donarà un clau.

A diferència d’Obama, Trump no rebrà cap Premi Nobel de la Pau per ser el primer home taronja que arriba a la Casa Blanca. O potser sí però per a això hauria d’afanyar-se en ficar al país en més conflictes armats que en els que ha mantingut i ampliat el seu predecessor, la qual cosa és prou difícil.

La presidència del reality show.

La presidència del reality show.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.