Cap a la Fira del Llibre!

La Fira del Llibre de València és, de lluny, un dels esdeveniments culturals més emblemàtics i esperats de tot l’any. Ho és ara, amb les institucions i l’actual alcalde donant-hi un suport incondicional; però també ho era abans, quan l’anterior equip de govern -amb l’innombrable alcaldessa al capdavant- preferien gastar-se els diners en “grandes eventos”, cotxes oficials i “Ferias de Abril”. A ballar sevillanes sí que acudia Rita Barberà tota cofoia, sempre disposada a mostrar-se “campechana” davant el gran públic. Ara, això dels llibres i la Fira… Massa flaire a cultura i a valencià. Apareixia a la presentació oficial obligada pel seu càrrec però, indubtablement, ho feia a contracor. No s’hi trobava còmoda: era una mena de pedra en la sabata. Què hi farem. Descanse en pau.

I van 52 edicions! Tota una proesa, tractant-se d’aquesta ciutat, tan maltractada culturalment parlant. De nou, serà un goig incomparable passejar pels jardins de Vivers sabent-te envoltat de llibres. No hi ha cap experiència a la ciutat que supere aquesta combinació: la tranquil·litat de la natura amb el flaire dels llibres i l’espectacle de la gent obrint-los i admirant-los. I si, a més a més, tens el privilegi de presentar un llibre en el qual hi has col·laborat, l’experiència és inigualable. Avui, a les 11 presentem “País valencià, avui i demà: Reflexions generacionals en temps de canvis”.

Per molts anys, Fira del Llibre!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *