Compte enrere per a la celebració de la I Jornada de la FOLC

Només ens falta presentar dos ponents més, un és el Vicent Maurí, ponent de la segona taula rodona, nacut al poble mariner del Cabanyal és mestre a l’IES El Grau de València, sindicalista, ha estat president de la Junta de Personal Docent de València durant 8 anys, ha format part del Consell Escolar Valencià i ha estat portaveu de l’STEPV i membre del Secretariat dels STES, actualment és el portaveu de la Intersindical Valenciana i membre del Secretariat de la Confederació Intersindical. En 2008 va rebre el Guardó Nacional del CIEMEN. En aquests moments forma part de la Junta Directiva del CIEMEN i de la Federació d’Organitzacions de la Llengua Catalana (FOLC) i participa activament en Enllaçats per la Llengua.

I, finalment, a la primera taula rodona, per parlar-nos de la Catalunya Nord i l’Alguer, tindrem Alà Baylac-Ferrer, mestre de conferències per la Universitat de Perpinyà. És director de l’Institut Franco-Català Transfronterer i membre de la Secció filològica de l’Institut d’Estudis Catalans. També és membre associat al Grup d’història de la llengua de la Universitat de Girona i membre de la xarxa CRUSCAT – Coneixements, Representacions i Ús del Català (Institut d’Estudis Catalans), Barcelona. És President de l’Associació per a l’ensenyament del català que és una associació que dóna suport a l’ensenyament del català i a l’ensenyament bilingüe a Catalunya Nord.

Encara hi ha places! Per inscriure’s cal que enviar un mail amb el vostre nom i telèfon a info@folc.cat. Per a més informació podeu consultar el programa a la nostra pàgina web. Us esperem el proper dia 10 de novembre a la Sala de Graus de la UdG! (Entrada gratuïta).