Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Segur que ens veurem en alguna d’aquestes maldats

0
Passa el temps i ja hi ha qui m’ha recriminat que en faça tant que no haja passat per ací. Tenen raó, però hi ha voltes que no es pot acudir a tot, i a vegades tampoc no hi ha res que valga la pena de dir.

Però ara estava mirant el calendari per a acabar d’organitzar una cosa i de colp se m’ha fet present el tropoll de cites que tinc. I si ho dic és perquè crec que són interessants i poden ser-vos atractives (encara llig açò algú?).

Començarem divendres que ve, 31 de gener, a la seu de l’Associació de Veïns El Llombo d’Ontinyent la nova seu de Compromís a Ontinyent, al carrer de Maians núm. 23 (hi ha hagut un canvi) a les 20.00, on m’han convidat a participar en una taula redona sobre poder polític i mitjans de comunicació promoguda per Compromis. Seguirem el 8 de febrer, quan anirem al comboi de Renadiu a Beniatjar que ens proposa ENvers los vins, un aplec de lletres rimades, vins del Benicadell i música de casa.

El 14 de febrer el centre d’atenció es desplaça a Quatretonda. Allà toca la presentació que Vicent Partal farà del seu llibre ‘A un pam de la independència’, organitzada pel col·lectiu Dorresment al saló d’actes de l’Ajuntament. A les set de la vesprada. I l’endemà seguirem amb l’assemblea de lectors de VilaWeb a València.

Canviem de setmana i de comarca, perquè el 22 de febrer em toca viatjar a la Pobla de Vallbona, amb el nou espectacle musical que ha preparat Botifarra acompanyat d’Ahmed Touzani. No s’acabarà el mes sense una altra cita: divendres 28 fem el sopar de socis de l’IEVA.

Arribem a març, i el començarem el dia 7 amb un dels Espais d’Opinió també de l’IEVA, en aquest cas a càrrec del catedràtic de periodisme Josep Ll. Gómez Mompart, qui parlarà sobre la (pobra) dieta mediàtica dels valencians. Com a anècdota, puc explicar que justament vam tancar la data de la xarrada el dia que van fer desaparéixer de les ones valencianes Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. Un desastre!

Diria que no em deixe res. En tot cas, ja podem anunciar que l’espectacle de Botifarra i Ahmed es podrà veure a Ontinyent el 4 d’abril. Apunteu-vos-ho!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

‘Matant-te no pagues’

2
Publicat el 4 de gener de 2014

Foto de Josep Blesa, segons el qual jo no pare en torreta. Diu el mort al degollat…

‘Matant-te no pagues’. Això és una de les primeres coses que he pogut pensar este matí quan he sigut capaç de discernir que aquell so repetitiu no formava part de l’ensomni punxonós on dormia, sinó que provenia del despertador infame. ‘Matant-te no pagues’, m’he dit, pensant en les copes de cava que em vaig beure anit sabedor com sóc que em pega tort. Potser va ser l’ambient fantàstic que hi havia allà, enforfoguits de tanta bona gent com es va ajuntar per a festejar l’aniversari de Toni Marzo, president de l’Ateneu de Bétera on Pep ‘Botifarra’ va arribar amb el llacet de sorpresa.

El meu problema amb el cava és que em deixa una sensació de ressaca injustificada, sense haver passat la fase etílica, per això a males penes en bec més d’una copa. Però anit no. És possible també que fóra per la trobada amb Maite, maquinada i gestionada amb moltes ganes, i de la qual no vam guardar proves tot i la quantitat de mitjans tècnics al nostre voltant. Un fet que em torna a donar la raó: matant-me no pague.

La versió seriosa dels fets l’explica Vicent 

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Exercici preventiu d’omnipresència

0
Publicat el 1 de gener de 2014
Divendres tinc dos combois a la mateixa hora, als quals podré assistir gràcies a un esforç d’omnipresència previ. És a dir, que vaig fer-los coincidir en un mateix lloc per a no perdre’m cap de les dues atractives i vitals cites, absolutament compatibles. És més, no descarte que encara s’hi arrbe a sumar un tercer encontre, de moment en l’aire.

Com que un dels saraus és en bona part secret, la meua habitual discreció està justificada en aquest cas per a no donar detalls. Però he de reconéixer que em fa il·lusió la combinació aconseguida gràcies a la qual m’aplegaré amb saludats, coneguts i amics, i tramitaré una amistat nova, encara en bolquers, que el Nostre Senyor (com li diu A.D.) beneirà.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari