BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 d'agost de 2017
0 comentaris

La DUI, l’exèrcit al carrer, les 7 hores misterioses i la manca de diners.

(LA DUI no costrà ni un euro al contribuent i d’entrada permetrà recuperar pel cap baix 16.000 milions d’euros anuals a les arques i serveis socials catalans)

EL PODER MUNDIAL NO VOL UNA ALTRA DUI, PERÒ … CATALUNYA HA DE FER EL SEU CAMÍ.

Els catalans no podem consentir un pacte de sota mà entre la Merkel -o qui sigui- per exemple i Puigdemont.

L’Statu Quo mundial no vol que el procediment Kossovo  es repeteixi i per això han pressionat en secret els capdavanters catalans. Com s’entén, doncs, que un thin thank alemany vinculat a la Merkel i les seves connexions, que són moltes, dins alemanya i fora d’alemanya, fa varis mesos, assegurava taxativament que no hi haurà una DUI catalana? Qui els ho ha dit? Junqueras, Puidemont o la Forcadell, … potser?

Un capdavanter previsor com hauria de ser Carme Forcadell pot dir convençuda o previsora que només hi ha un Pla A i res més?

Un procés d’Independència sense un  Pla B i un Pla C com a mínim és una completa iresponsabilitat.

No voldria que tinguessin raó els que dubten i temen com es porta el “Procés de recuperació de la Independència de Catalunya”.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.

Mariano Rajoy va arribar a Barcelona dijous passat, moltes hores després que una furgoneta hagués causat una matança a La Rambla. El president del govern espanyol es va dirigir a la Delegació del Govern a Catalunya i allà es va reunir amb el delegat Enric Millo i amb representants del Cuerpo Nacional de Policia i de la Guardia Civil.

En la reunió va cridar molt l’atenció l’absència dels Mossos però hi havia una altra absència significativa: la de Soraya Sáenz. La vicepresidenta del govern espanyol havia agafat feia mesos la direcció a La Moncloa de l’anomenat ‘dossier català’ i tanmateix no era present en aquella taula. A Saenz se la va veure finalment  divendres matí per participar en la concentració de rebuig.

Segons que ha pogut saber VilaWeb la vicepresidenta del govern espanyol la nit de dijous va pressionar al PSOE per tal que aquest partit acceptés elevar al nivell cinc l’estat d’alerta, incloent-hi la presència de l’exèrcit al carrer.

La direcció del PSOE es va mostrar contrària al desplegament de militars però tot i això hi va haver converses entre diversos dirigents del partit fins altes hores de la nit discutint sobre la proposta. Finalment els socialistes van confirmar a Soraya Sáenz que no estaven d’acord amb el desplegament de l’exèrcit, que tenia l’inconvenient afegit de no saber-se si havia de ser a Catalunya o a tot l’estat, ni amb elevar l’alerta a cinc. Fonts coneixedores de les converses posen de relleu que Soraya Sáenz actuava amb molta agressivitat, ‘com si fos la presidenta’.

Mariano Rajoy, tanmateix, es va mostrar contrari a aquest desplegament en totes les seves declaracions i converses de les mateixes hores. Des del moment de la seva arribada a Barcelona el president del govern espanyol va descartar sempre davant tots els seus interlocutors el pas de l’alerta quatre a cinc. Entre els arguments per a fer-ho hi havia l’experiència francesa on la presència de l’exèrcit  al carrer no ha millorat la situació.

Aquest argument, segons les mateixes fonts, havia estat fet servir també pel ministeri de defensa, poc disposat a fer el pas que proposava la vicepresidenta Soraya Sáenz.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!