BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

23 de juliol de 2017
0 comentaris

FORA REIS, FORA BORBONS, FORA COLAUS … República Catalana Independent: DUI ja!

Han sortit “colaus” tan de pressa com bolets que ens volen entaforar un rei estranger perquè ens mati com Elefants. Quins fons reservats han alimentat aquests fongs corrosius, ves a saber … cert que a les cloaques no hi falten ni rates, ni bacteris ni fongs.

De sempre els catalans som republicans i no volem reis.

Fora borbons, fora felips, fora monarquies i families reials.

Els impostos dels catalans no han de ser per engreixar aquesta gent i amb ells engreixar espanyes siguin on siguin i es diguin com es diguin.

Els catalans hem de dir prou d’una vegada per sempre a participar en aquest desgavell. La “pell de brau” que la quarteregin i que se la venguin per alimentar la seva boca abismal, negre i immensa.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Benetto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!