BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

25 de març de 2017
0 comentaris

Arrossegar-nos per terra com els cucs? -No! (John Adams a les 13 Colònies dels EEUU) “Cap proposta del Govern de Madrid ha de ser considerada. Cap” (llamp).

Arrossegar-nos per terra com els cucs? -No! (John Adams a les 13 Colònies dels EEUU) “Cap proposta del Govern de Madrid ha de ser considerada. Cap”
(llamp-molins,ca/updic).

“No avalarem cap succedani ni cap alternativa, ni tampoc cap embolcall de tercera via”  (Anna Gabriel, la CUP)


Els Pressupostos del 2017 contenen “un compromís de ruptura amb l’Estat espanyol”. “Res pot substituir un referèndum, és un compromís ineludible, res pot aturar la celebració, les inhabilitacions són un preu molt assumible que hem de pagar. No estem per a bromes, hem assumit donar suport als pressupostos per aquest compromís”, ha recalcat.)

 

“100% d’acord amb la Gabriel” torraina_infernal (Racó Català)

“Cap proposta del Govern de Madrid ha de ser considerada. Cap”  (llamp).  Ni cap proposta d’aquestes del Mas que fan pudor d’esclavisme vergonyant, com moltes expressions, simbologies i comparacions de Puigdemont.

Com deia John Adams: s’arrosseguen i llepen a terra com una serp i el pitjor és que ho volen fer fer a Catalunya i als catalans per sempre “persistirem com les Bases de Manresa: 100 anys)

Mas segueix espanyolitzant amb propostes de tercera via i Puigdemont gosa parlar de les Bases de Manresa, és que vol esperar 100 anys?

Tots dos sembla que es fotin de Catalunya, dels catalans i del seu futur en llibertat. Aturem-els-hi els peus o ens donaran una altra vegada garsa per perdiu. Prou d’aquestes maneres! prou d’aquesta gent!”


Gabriel rebutja la proposta de Mas d’incloure la tercera via en el referèndum  (Fòrums Racó Català)

 

Anna Gabriel rebutja la proposta d’Artur Mas d’incloure la tercera via en el referèndum http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/gabriel-rechaza-propuesta-incluir-tercera-via-referendum-5919809

Gabriel rebutja la proposta de Mas d’incloure la tercera via en el referèndum

 

La diputada de la CUP insisteix que s’ha de fixar ja la data i la pregunta de la consulta

“Per a nosaltres no hi ha un pla b (…). No avalarem cap succedani, alternativa o embolcall de tercera via. No té sentit, la gent no ha sortit al carrer per exercir una altra cosa que no sigui el dret d’autodeterminació” . Així de taxativament ha respost aquest dijous la diputada de la CUP al Parlament Anna Gabriel a la possibilitat esgrimida ahir per Artur Mas de incloure en el referèndum una pregunta sobre la proposta del Govern central per a Catalunya .

I és que Gabriel ha insistit que la CUP serà inflexible davant qualsevol temptació de devaluar el referèndum, després del preu que han hagut de pagar a favor de la consulta aprovant uns pressupostos que ha qualificat de “continuistes i liberals”.

De fet, ha diferenciat entre el veto d’ara fa un any als pressupostos del Govern amb el suport actual en què, precisament, els del 2017 contenen “un compromís de ruptura amb l’Estat espanyol”. “Res pot substituir un referèndum, és un compromís ineludible, res pot aturar la celebració, les inhabilitacions són un preu molt assumible que hem de pagar. No estem per a bromes, hem assumit donar suport als pressupostos per aquest compromís”, ha recalcat.

Sobre els dos mesos de negociació des que es va decidir tramitar els comptes elaborats pel vicepresident Oriol Junqueras, la diputada cupaire ‘ha admès que quan diferents membres del Govern van llançar el ultimàtum que sense pressupostos no hi hauria referèndum això va provocar “certa estupefacció”.

I no ha desaprofitat l’ocasió de carregar contra Junqueras, a qui ha censurat la seva nul·la “voluntat de revertir ni part del model econòmic”, “ni tan sols en les enmiedas” que han presentat els anticapitalistes, com la que feia referència a acotar sous d’alcaldes, als interins o al salari dels treballadors d’empreses a les quals s’externalitzen serveis de la Generalitat com Ferrovial o Acciona.

LA DATA I LA PREGUNTA

Gabriel ha insistit igualment en el fet que, un cop aprovat el pressupost que inclou la partida per al referèndum, s’ha de fixar ja la data i la pregunta. “Com més aviat sapiguem la data, millor; és una demanda social”, ha recalcat, i alhora ha assenyalat que es pot fer aquest pas amb independència que el Pacte Nacional pel Referèndum (PNR) faci la seva feina. “No va renyida una cosa amb l’altra”, ha afegit.

No obstant, ha considerat que serà difícil que el PNR aconsegueixi el seu objectiu de pactar una consulta amb l’Estat. “Fins i tot els que defensen aquesta opció saben que no hi haurà un referèndum acordat”, ha manifestat en referència als ‘comuns’.

  • Ercoman 1.142 1 👍 1.414

    Que es quedi tranquil•la que aquesta proposta de Mas mai la signaria ERC.

    I que deixin d’insistir en la data del referèndum. Cada dia igual. Ja es posarà quan s’hagi de posar, cal ser astuts i poder tenir flexibilitat per reaccionar als fets.

    Imagineu-vos el poder de la imatge del vicepresident Oriol Junqueras sortint al parlament a posar data pel referèndum el dia després que inhabilitin a la Carme Forcadell!

 

ansar 11.835 10 168 👍 3.533

[Mas]… va posar per primer cop sobre la taula l’opció d’incloure una segona pregunta al referèndum.

http://www.ara.cat/politica/Mas-Madrid-incloure-espanyols-referendum_0_1763823735.html

——————- ho copiaré dur, però és així: (però, ai las! Mas encara mou la cua i belluga per aquí)

llamp 37.905 15 14 👍 6.280

Al tanto amb les terceres vies.

Cap proposta del Govern de Madrid ha de ser considerada. Cap

I per una senzilla raó, no són de fiar, ho han demostrat manta vegades.

Recordeu la Constitució, alló de las nacionalidades y regiones, fins i tot alló de los Pueblos de Espanya -que potser es referien a aquell on fan els anuncis del Fairy-, recordeu el carinyu amb que s’havia de tractar les llengües cooficials.

Aquell “esperit constitucional” ja va morir fa massa anys. Fins i tot en Pujol va dir un cop que només “calia una lectura generosa” d’aquella constitució del atado y bién atado. Però com era aixó, una constitució consentida i intervinguda pel franquisme tard o d’hora s’hauria de veure quin era el verdader esperit constitucional:

Guanyar temps i esperar a que los xurumbeles poguésin votar.

sempre han estat mirant el seu %, sempre l’han anat alimentant i a poc que s’han vist les orelles s’han abocat.

“Deixar caure” un nou cant de sirena -un nou encaix dins d’Espanya- seria la excusa perfecte que estan esperant molts per poder votar que NO a la independència (per lo del espai sideral, fora de la UE i l’euro i l’OTAN, els boicots i perquè sóm uns nazis que tot ens ho gastem en gas ZYCLON.

El que cal deixar ben clar és el preu de la dependència. Deixar clar que els hi continuarem pagant les farres i les hmiliacions que ens facin.

ansar 11.835 10 168 👍 3.533

Mas suplicant a Espanya que ofereixi una alternativa per a que el Si a la independencia no guanyi (al referendum que ell va intentar aturar quan Puigdemont el va plantejar)… i aqui encara el ~50% dels raconaries encara creuen que es independentista  
Indesquerra 15.816 7 109 👍 3.236

Què això ho diguera en aquella conferència amb l’Ibarretxe al País Basc (amb Otegi entre el públic) per respondre a una pregunta que li van fer des del públic pot passar (ho vaig dir en el seu moment), però que ara continue amb això “terceres vies i afegitons espanyols al Referèndum”  en conferències de mutu propio fins i tot com tu dius ja no cola.

En tot cas, el més fàcil és buscar el vídeo de la conferència per saber que va dir exactament, les paraules textuals de la conferència d’Ibarretxe les tenim i per això vaig dir el que vaig dir en aquell moment (com a tàctica per fer pressió valia però com a argument per se no).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!