BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

30 de desembre de 2016
0 comentaris

Sr. Cuixart la llengua es blinda amb la paraula que vostè amaga: “INDEPENDÈNCIA” i aquesta es guanya amb la paraula que no practica Puigdemont: “DUI”

15401011_10210724862192148_8967646627964774933_nbatalla

La batalla que toca ara és entre un referèndum perdible i una DUI possible de fer (72 diputats, govern regional i President democràtic) senzilla de fer  i a la vegada ja homologada pel Tribunal Internacional de la Haia que en va assentar jurisprudència en el cas de Kosovo.

És una batalla d’estratègies entre els favorables a la DUI i els favorables a un RUI tret de la màniga i rectificat de full de ruta en només 4 mesos.

 

És una batalla per la determinació i fermesa en l’aclariment que el 27S es va guanyar i per aquest motiu segons la voluntat dels catalans independentistes s’ha de fer la DUI “Declaració Unilateral d’Independència” i no pas l’engany de que els catalans van ordenar una transició entre el post autonomisme i la pre independència.

Puigdemont com Mas al seu torn fa una interpretació esbiaixada de la voluntat dels catalans manifestada a les urnes -de que tan presumeixen-, les urnes del 27S que la mateixa nit electoral van córrer a desmentir -CUP i de fet JXSI- “No som prous” digueren els incomplidors i mecs polítics que ens ha tocat patir. Amb el consentiment dels figurants de la pel·lícula, ANC, ÒMNIUM i AMI.

El pretès i subliminal “DRET A DECIDIR” dels catalans no existeix ni és respectat ni pels mateixos partits i polítics pretesament independentistes -amb raó s’autoanomenen sobiranistes, nova pastanaga que eludeix el compromís real del mot independència o independentista. Aquests partits i capdavanters sempre es salven la rereguarda i l’escapatòria dels compromisos que contrauen amb els seus votants. El Poble català de nou és enganyat i traït.

Jo sóc Joan Coma, sols per la Independència, això sí amb gran respecte per la seva fermesa i determinació i preocupat per les sensacions que ha d’haver patit indefens en mans de l’enemic primer de Catalunya i els catalans. Aquests dos dies he pensat amb ell, però de moment sols ell i també el Santiago Espot han baixat al segon pis del Bunker de l’”Audiencia Nacional Española” rodejats de GEOS ESPAÑOLES amb metralletes carregades en mà.

Preparem la DUI perquè ens enfrontem a un Imperi decadent i nervió que morirà matant ni que sigui jurídicament o amb tupinades que ja estant en marxa* de l’alçada d’una catedral capaces de fer descarrilar qualsevol referèndum previst i preparat pels incauts catalans i els seus nefastos i dèbils polítics capdavanters. Ai las!  (L’institut Cervantes no para de fer cursos sobre la “nacionalidad española” entre els immigrants a Catalunya, i a Catalunya l’entrada de gent de parla castellana i altres d’agrupaments familiars i altres arguments semblants no s’ha aturat ni un dia, al revés, no para de créixer …)

Preparem la DUI per protegir-nos i per guanyar la Independència.
Preparem la DUI per homologada i per sentit comú.

Preparem i fem la DUI … !

Aquesta és la darrera batalla, ja s’hi van trobar els jueus, sort van tenir que els va vèncer el sentit comú i la total voluntat d’esdevenir un Poble plenament Independent.

No estem lluitant contra ningú més que contra nosaltres mateixos i els nostres autoenganys i ruqueries.

DUI ….. !

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC de Jordi Fornas, Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

1 PRECIPITEM_615170933_10209222417049958_5341885301271783710_n15025271_1123937874321090_1602220925748663714_o149 estatqaMYfBRWTsHXkDq-800x450-noPad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!