BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

1 de novembre de 2016
0 comentaris

El 13N portem cartolines per la DUI.

qaMYfBRWTsHXkDq-800x450-noPad

Volem defensar les institucions autonòmiques catalanes tal com vàrem voler aturar la Guerra de l’Iraq. Res tan inútil. Fem la DUI per posar en marxa les Institucions del nou Estat Català Independent. Fem la DUI ja !

—————-

No estic d’acord amb el darrer post de Carme-Laura Gil (Blog “Coc Ràpd” de Vilaweb”)  sobre el discurs del Rufián pel següent meu raonament:

No es pot debatre de segons què amb segons qui. Debat no, atac sí. Rufián amb estil de Twiter a través de la TV espanyola, des del Parlament Espanyol fins a moltíssimes llars enemigues.

Rufián l’encerta i Tardà també. Amb l’enemic no s’hi debat ni parlamenta, a l’enemic se l’ataca i contraataca, qui més encerta l’estratègia i la tàctica venç.

Algú s’imagina debatent i parlamentant Churchil i Hitler duran la 2a Guerra Mundial.

Catalunya i Espanya fa més de 300 anys que estant en guerra, Espanya vol sotmetre’ns com a nació lliure que volem ser i Catalunya es vol escapar de les seves urpes com una gacel·la que vol viure lliure i intenta escapar-se d’un lleó que se la vol menjar. El lleó té dret a menjar però que mengi una altra cosa, conills de la “meseta española” per exemple.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

DIP _  27S

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!