BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 de juliol de 2016
0 comentaris

L’UPDIC és un dels pols de l’alternativa als pseudo independentistes (els del Sí però no encara, els de la RUI però no pas la DUI)

13516230_1077446552302460_3625934681689315090_n
Què esperem? partidaris de la DUI.
Revestim-nos de la fermesa dels cubans, ells van plantar-se davant dels EEUU i nosaltres no som capaços de plantar-nos davant de la quincalleria dels capdavanters de JxSí, de la Cup i de totes les comparses que els riuen les gràcies. Això ho hem d’esbandir i acabar de seguida.
Ens cal coordinar l’alternativa als pseudo independentistes, i un dels pols d’aquesta alternativa gira entorn de Jordi Fornas Prat, ex batlle de Gallifa, i del partit que ell va crear i encapçala, l’UPDIC -Units per Declarar la Independència catalana”.
Naturalment que aquesta alternativa té altres pols, com potser Solidaritat, i de moment masses franc tira facebocaires
com jo.
Com quan es van unir els partits de Companys i Macià algun dia no llunyà haurà de madurar i fer-se realitat aquesta coordinació dels partidaris de la DUI.
Mentrestant UPDIC no es faci fort i els altres pols tampoc, mentre no qualli aquesta força i aquesta unió, la culpa de tot -aquest encallament persistent no és de JxSí ni la Cup, sinó nostra, dels Independentistes partidaris de la DUI i de la urgent Independència.
Revestim-nos de la força dels cubans i sotraguem aquesta adormida terra nostra!
DUI ja! Catalans! tota la resta són marrades i jocs tàctics per a encallar Catalunya.
Els vells partits i les seves coalicions no tenen força ni dignitat per fer el pas final i només resten pendents de les cadenes i llasts que per a ells representa espanya, estant lligats a espanya amb un gruixut cordó umbilical fet de pagues mensuals,vacances pagades i pagues extres.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i simpatitzant de l’UPDIC, soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.
PRECIPITEM_6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!