BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

13 d'abril de 2015
0 comentaris

Compromís amb el mandat del Sí+Sí per part de tres alcaldables: Ximenis, Fornas i Acero.

BONA PARTICIPACIÓ A VILADA I A LA POBLA DE LILLET: 37% i 41%
 Unim-nos per a Declarar la Independència

COMUNICAT

13 d’abril del 2015

http://www.catalunyaaccio.cat/

Jordi Fornas (UPDIC, Units per Declarar la Independència Catalana) i Àlex Acero (SI, Solidaritat per la Independència), candidats a les alcaldies de Gallifa i Arenys de Mar respectivament, i membres de Catalunya Acció, es comprometen a proclamar la independència i prendre el control efectiu polític del territori del seu municipi a partir dels resultats de les eleccions municipals del 24 de maig

 

Igual que ja ha fet Josep M. Ximenis (CUP), candidat a l’alcaldia d’Arenys de Munt, els dos candidats membres de Catalunya Acció han incorporat al seu programa electoral el text que segueix:

“El passat 9 de novembre del 2014 el Poble de Catalunya es va pronunciar a les urnes sobre la doble pregunta “Vol que Catalunya esdevingui un Estat / Vol que aquest Estat sigui independent?”. Van votar 2.344.828 persones i un 80,98% van respondre SÍ-SÍ, fet que constitueix un mandat nítid i clar favorable perquè Catalunya esdevingui un Estat independent.

Els càrrecs electes, amb la voluntat de convertir les eleccions del 24 de maig en unes eleccions constituents de l’Estat català i en virtut del mandat popular sorgit de les urnes el passat 9 de novembre, ens comprometem a proclamar la independència, tot prenent el control efectiu polític del nostre territori, avalats pels nostres electors, en el cas que els representants parlamentaris de Catalunya no facin efectiu aquest mandat.

Tanmateix, els signants d’aquest compromís incorporat als programes electorals, ens autoconvoquem el dissabte 20 de juny a les 10 hores a la Sala Municipal d’Arenys de Munt, per determinar si els representants parlamentaris del Poble Català estan complint aquest mandat”.

CATALUNYA ACCIÓ: “EL CATALÀ ÚNICA LLENGUA OFICIAL EN EL PROPER ESTAT CATALÀ INDEPENDENT, COM A LLENGUA PRÒPIA I NACIONAL QUE ÉS DELS CATALANS”
Membre/simpatitzant: http://catalunyaaccio.cat/membre.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!