Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

12 de maig de 2017
0 comentaris

Altre cop davant el TSJC

Aquest matí, el TSJC tornarà a veure com dos membres de la Mesa del Parlament declaren per haver permès que en la Institució s’hagin substanciat debats que són incòmodes pels poders de l’Estat.

Dilluns passat, ja van declarar la presidenta Forcadell i la diputada Anna Simó. Avui, el vicepresident Lluís M. Corominas i la diputada Ramona Barrufet, garriguenca.

Fa molt mal als ulls. Els membres de la Mesa són perseguits perquè no van impedir que els parlamentaris debatessin i aprovessin resolucions. Els parlamentaris no poden ser perseguits, en tant que parlamentaris. De fet, els que no són de la Mesa no els han citat a declarar com a investigats.

Es busca impedir que el Parlament debati. Quina és la manera, impedir que es disposi i s’ordeni el normal funcionament d’aquell. Com? Perseguint els que tenen l’obligació d’ordenar el debat.

El Parlament de Catalunya és un parlament que no gaudeix de les garanties que tenen tots els parlaments del món en Estats democràtics de llarga tradició.

Un cop més, és evident que si es vol que el Parlament s’homologui a qualsevol parlament amb tots els ets i uts, com ara el britànic, per exemple, Catalunya ha de ser Estat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!