Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

10 de febrer de 2016
0 comentaris

Mínimament

Aquesta és la paraula de moda d’aplicació als assumptes de Catalunya. Ni que sigui mínimament, cal que es parli de l’Espanya federal, encara que sigui un error mecanogràfic. I la infraestructura ferroviària s’ha de mantenir només mínimament.

Mínimament perquè no se’n vagi tot en orris. Perquè Catalunya segueixi mínimament unida a Espanya i perquè els trens passin mínimament per les vies i arribin a Barcelona i a qualsevol part de Catalunya, mínimament.

I el finançament de Catalunya ha de ser el necessari perquè puguin els catalans puguin subsistir mínimament i els serveis públics puguin mínimament funcionar sota mínims.

I si mínimament se’ns emplenen els nassos de suportar tanta incompetència (aquí no s’escau el mínimament) i d’una vegada per totes ens traiem de sobre aquest Estat que ens deixa sistemàticament a mínims?

És el que pertocaria de fer mínimament.

___

Si, a més, els representants de l’Estat fossin mínimament seriosos no tindrien la barra d’atribuir als Mossos la culpa de tot el que passa a la xarxa de rodalies de Barcelona. Ja està bé que a més de cornuts se’ns faci pagar el beure.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!