Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

11 de gener de 2014
4 comentaris

Constituida la sectorial de secretaris, interventors i tresorers de l’ANC

Aqueix matí setze secretaris, interventors i tresorers d’Administració Local de Catalunya hem constituït una sectorial pròpia de l’Assemblea Nacional Catalana.

 

Ens hem aplegat al centre cívic de l’antic Escorxador a Vilafranca del Penedès després de setmanes de donar-li voltes a la possibilitat i la conveniència de donar el pas d’organitzar-nos per tal que aquells integrants del nostre col·lectiu professional que vulguin col·laborar a bastir un estat català, democràtic i socialment pròsper, ho puguin fer.

Hem decidit convocar una assemblea oberta als més de set-cents integrants, actius i jubilats, del cos de funcionaris estatals al qual pertànyem pel 8 de febrer vinent al monestir de Sant Cugat del Vallès. El nostre propòsit és promoure un grup de treball (que podríem denominar SITxCAT) en el qual hi participi tothom que vulgui aportar la nostra experiència en processos electorals i administratius a fer possible que la ciutadania catalana pugui expressar la seva voluntat d’autodeterminació.

No cal que tothom que hi vulgui participar s’hagi d’inscriure a l’ANC, la sectorial és una eina que ens visualitza socialment com a col·lectiu i ens permet coordinar les nostres futures actuacions amb altres sectorials afins (la de juristes, la de funció pública, entre d’altres). Hem escollit com a coordinador a Joan Anton Font, secretari general de l’Ajuntament de Tarragona.

Un cop enllestida la feina hem fet el vermut a la taverna Vinseum, ubicada al pati interior del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya i, posteriorment, hem degustat un excel·lent dinar al Cigró d’Or, el restaurant que dirigeix el cuiner Oriol Llavina situat a l’altell del mercat de la Carn.

Post Scriptum, 14 de gener del 2014.

David Ros publicava ahir al seu bloc a Vilaweb l’apunt “Els homes de negre de Montoro catalans surten de l’armari” on dóna compte de la trobada de Vilafranca de la qual ell en va ser un dels promotors.

Post SCriptum, 10 de setembre del 2017.

Avui hem fet públic un informe jurídic sobre la Llei 19/2017, del referèndum d’autodeterminació, lliurat a l’Associació de Municipis per la Independència.

  1. Jaume.

    Fa un mes que soc jubilat de la feina  i dels funcionariat i hi vull participar.
    Crec que l’experiència  i formació professional dels secretaris interventors i tresoreres  d’administració local  es qualitativament important per deslliurar Catalunya, contra la Crisi i per a la Independència.

    Jordi Carrera
    Bescanó

  2. Certament va ser una jornada complerta en tots els sentits, i amb una trascendència històrica important en el procés actual, pel fet que una part important dels teòrics “homes i dones de negre de Montoro” a les entitats locals del país, faxi una aposta ferma per la independència de Catalunya, i col·labori activament per aconseguir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!