Jordi Pera

aprenent .....................

11 de desembre de 2017
2 comentaris

Turull a Iceta “Mentre tu ballaves a mi m’emmanillaven”

En el meu poble es fa difícil pensar a qui votar el 21 D. Tenim un govern municipal format per ERC (4), PSC (2) , CIU (1), i ICV (1). En la oposició i tenim JxA (6), CUP (2), PP (1).

Fet i comptat tenim en el govern cinc regidors de formacions independentistes ERC + CIU, dos regidors de formacions unionistes a favor el 155 PSC, i un regidor de formació (Coscubiela / comuns) a favor de tot i de res ICV.
En la oposició tenim vuit regidors de formacions independentistes JxA + CUP, i dos regidors de formació partidària del 155.

Vist el panorama, ja vaig expressar en un post anterior que cal diferenciar entre conviccions i dinerons, i com exemple Arenys de Munt, on ERC va trencar amb el PSC. No es pot compartir govern amb el partit que és col·laborador necessari per que tinguem part del govern a l’exili i part a la presó.
Arenys de Mar podria tenir un govern fort en moments complicats per el nostre país, un govern amb tretze regidors de formacions independentistes, però les qüestions personals, son més importants que les del país, i així ens va. Jordis a la presó, membres del govern a l’exili i d’altres a presó.

El 21-D, la llista del president.

  1. Emmanillar com emmudir, emmalaltir, emmagatzemar, emmirallar … El català escrit s’assembla més al català parlat que no pas a l’espanyol, cosa ben lògica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!