Prendre la paraula

jordimartifont

7 de desembre de 2015
0 comentaris

Divendres 11, presentarem Llunas en el V Seminari d’Estudis Catalans del Vuit-cents a Reus

aaaaafff
V SEMINARI D’ESTUDIS CATALANS DEL VUIT-CENTS
El dia 11 de desembre de 2015, divendres, se celebra el V Seminari d’Estudis Catalans del Vuit-cents, al Centre de Lectura de Reus (carrer Major, 15).

Programa
10 h.: Visita al Centre de Lectura, comentada per Xavier FILELLA, president del Centre de Lectura.

11.30 h: Conferència i debat: Margalida TOMÀS (Societat Verdaguer), La llarga vida del romanticisme a la poesia catalana del XIX.

12.30 h: Conferència i debat: Jordi MARTÍ I FONT, Josep Llunas iPujals, el català, al XIX, més enllà d’englantines, violes i flors naturals…

Magí Sunyer (Universitat Rovira i Virgili), coordinació; Damià Pons (secretaria);Enric Cassany (Universitat Autònoma de Barcelona); Josep M. Domingo (Universitat de Barcelona); Elisa Martí-López (Northwestern University); Josep Murgades (Universitat de Barcelona); Ramon Pinyol (Universitat de Vic); Rafael Roca (Universitat de València); Albert Rossich (Universitat de Girona); Biel Sansano (Universitat d’Alacant).

Reus, 1 d’octubre de 2015.

El IV Seminari d’Estudis Catalans del Vuit-cents compta amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, del Grup d’Estudi de la Literatura del Vuit-cents de la Universitat de Lleida (projecte FFI2012-31489, Ministerio de Economía y Competitividad; SGR 2014 19 de l’AGAUR), del Grup de recerca consolidat Identitat Nacional i de Gènere a la Literatura Catalana de la Universitat Rovira i Virgili, i del Grup de recerca Identitats en la Literatura Catalana (GRILC) (SGR 2014 755 de l’AGAUR).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!