Prendre la paraula

jordimartifont

22 de setembre de 2015
3 comentaris

La CUP de Tarragona fem un exercici de transparència

  1. Gràcies per aquest exercici de trasparència referent a la persona “alliberada” de les CUP a la Diputació de Tarragona. Tampoc calia, al meu parer: qualsevol llista electoral ha de ser ben lliure d’enviar a qui vulgui on legalment pugui fer-ho.

    Dit això, prego rebre resposta a un assumpte que ho he preguntat per diferents mitjans a gent de la CUP, i no he obtingut resposta: Per què alguns elegits de la CUP (al Parlament català o a l’Ajuntament de Barcelona) diuen tenir menys sou (o cobrar menys) que els altres regidors o parlamentaris, quan és totalment fals? [El sou que reben de l’Estat (via Parlament o ajuntaments) és el mateix per a tots, independentment de la seva adscripció política].

    Atentament

    1. Perquè demanem cobrar com a màxim dues vegades i mitja el SMI i de moment és el que cobrem malgrat ens ingressin més perquè encara no ens ho accepten. On manem (quatre llocs) és el que fem. Jo cobro 1600 i punt (quan dic jo sóc jo) tot i que el meu compte ingressa més. Em fa riure quan dius que és fals…

    2. Parlant seriosament, vostè pot dir que cobra 1.600, però en veritat el seu salari és tot el que l’ingressen al seu compte. Rigui tot el que vulgui, però la realitat és aquesta: vostès a l’Ajuntament de Tarragona, com els diputats de la CUP al Parlament català, tenen el mateix sou que els altres diputats i consellers municipals.
      De veritat, i honestament, pot negar el que dic?

      Jo també molts cops demanava cobrar més (1.350 €), però a mitjans de mes, ves per on!, l’ingrès al meu compte (1.100 €) era menor del que voldria. I mai deia que cobrava 1.350 € (perquè, a més de mentir, m’haguessin pres per ximple).

      Ara, jo cobro “x”. D’aquests “x”, retorno el delme (10%). Però el que cobro és “x”: si digués que cobro “x menys el 10%” estaria dient falsetat [Alguns poden pensar que sóc ximple per retornar el delme… però aquest és un altre tema].
      No és tant difícil d’entendre (fins i tot, de ben segur, que els seus alumnes ho deuen entendre com jo ho entenc).

      No dic que vostès siguin ximples, però dir que es cobra una qüantitat diferent a la ingressada, és dir una falsetat. I no em fa riure que uns polítics, als quals potser els votaria, se m’enriguin a la cara quan els faig veure que cal utilitzar les paraules i el seu significat amb cura i de forma honesta.

      Repeteixo la pregunta que li he fet abans (vista la seva absurda argumentació): De veritat, i honestament, pot negar que els elegits de les CUP no cobren el que ingressen, com a salari, al seu compte?

      Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!