Prendre la paraula

jordimartifont

28 de juliol de 2015
0 comentaris

Ràdio Terra, calen més sòcies i socis!!!

joanturu_teixint
Ràdio Terra continua el seu verkami particular. Calen més socis i sòcies!!!

Complerts els deu primers dies de la campanya de socis, avui hem engegat la segona fase sota l’etiqueta #unpaísdeveus. En aquesta segona fase de la campanya estem treballant en la selecció de declaracions d’entrevistats i tertulians. Les declaracions que anem triant trobem que són destacables per la seua contundència i també perquè ens ajuden, d’alguna manera, a dibuixar o resumir la realitat del país, una realitat que hem tractat d’explicar i analitzar al llarg de tot aquest primer curs de vida de Ràdio Terra. Això, pensem, ens ajudarà també a escampar i a donar a conèixer la feina que hem anat fent al llarg d’aquest temps, des de l’inici de les emissions de la ràdio. Si recordeu alguna que penseu no hauríem de passar per alt no dubteu en fer-nos-la arribar.

A dia d’avui hem arribat als 402 socis, no obstant cal un esforç major per tal d’assumir el repte que ens hem proposat. L’objectiu, ja ho sabeu, és arribar a aconseguir el suport de 600 socis per tal de garantir la viabilitat del mitjà i poder seguir al setembre amb la nostra tasca.

Per això us emprenyem de nou i us convidem, novament, a difondre el contingut que compartim a les xarxes des del perfil de Ràdio Terra, però també us animem perquè tracteu de convèncer la gent que teniu a prop, familiars, coneguts, amics i convilatans de la necessitat d’aquest mitjà i de la necessitat de donar suport a Ràdio Terra perquè tot tiri endavant.

Necessitem que ens ajudeu a fer arribar lluny el missatge que volem transmetre amb aquesta campanya. La gent ha de saber que un mitjà de comunicació com Ràdio Terra, popular, horitzontal, cooperatiu, que tracti totes les comarques per igual i que tingui en compte tots els racons i tots els accents del país no és possible si no s’hi sumen, si no aporten el seu granet de sorra i si no formen part del projecte.

Així doncs, us demanem, una vegada més, que ho compartiu amb la vostra gent. De segur que tots coneixem algú, ni que sigui una persona, que està interessada en aquest projecte tan engrescador com necessari. Fem-lo créixer, #pugemal600 i fem-ho possible entre tots.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@radioterra.cat.

Moltes gràcies pel vostre ajut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!