Prendre la paraula

jordimartifont

11 de setembre de 2006
Sense categoria
0 comentaris

L’11 de setembre al Camp

Sis-centes -o mil- persones ens hem manifestat a Reus.

Unes sis-centes persones hem recorregut els carrers de Reus des de davant del Mercat Municipal fins a la plaça del Baluard, on s’ha fet una ofrena floral als reusencs que van lluitar contra els Borbons, l’exalcalde del Pla de Santa Maria Lluís Estrada ha llegit el manifest, s’ha cantat "Els Segadors" puny enlaire i s’han aixecat castells a càrrec dels Xiquest de Reus i els Bastoners de l’Aleixar han fet una actuació.
La manifestació ha estat molt animada i segur que la podeu seguir amb més opinions i fotos des de www.pobleviu.org
Per acabar, s’ha vist un videomuntatge relacionant totes les lluites que les nostres comarques estan desenvolupant: contra l’especulació, el militarisme, l’explotació laboral, la defensa de la llengua, etc.

Hi participem Maulets, Endavant, els casals de Reus, Riudoms, Tarragona i Valls, CGT, ERC, JERC, diverses plataformes contra l’especulació del territori, diverses Assemblees de Joves, etc.
Una cosa que m’ha fet una certa il·lusió ha estat que per primer cop s’ha pogut veure una estelada negra pels carrers de Reus, al costat d’estelades blaves, roges, banderes amb les quatre barres, banderes pel reagrupament dels presos bascos, comunistes i roges i negres.

Més fotos a:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/273035/index.php

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!