BONA VIDA

Jaume Fàbrega

19 de gener de 2017
0 comentaris

LA TRENCADA D’ OUS DEL DIA

TRUITA AMB CARXOFES

Una truita excel.lent,sobretot si es fa amb petit carxofes morades,o bé verdes, però ben fresques, a l´hivern.És un excel.lent entrant, o bé un àpat lleuger, acompanyat d’ una amanida.

Ingredients

4 ous

3 carxofes

oli

1 llimona

aigua

sal

Elaboració

Traieu  a les carxofes les seves fulles més dures; talleu-les per la punta i per la ase. Talleu-les a làmines o a quarts. Tireu-hi suc de llimona, a fi que no s’ ennegreixin, i després esbandiu-les.Fregiu-les en una paella posada al foc amb una mica d’oli, fins que siguin toves i una mica  rosses, tapant-la una mica. Saleu. Hi tireu els ous batuts amb un xic de sal. Elaboreu una truita rdona, rossejant-la dels dos costats.

Notes

Altres truites es fan amb patates, amb pèsols, amb alls tendres, amb faves, amb ceba o una barreja de verdures, i a vegades embotits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!