27 de maig de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Tossudament dialogant

Ahir vaig anar a la presentació públlica d’en Ricard Gomà com a nou president del grup municipal d’ICV-EUiA a Barcelona i he de dir que em va agradar molt. En el seu discurs va fer una crida a la gent rebel i creativa de Barcelona perquè puguem compartir el projecte amb ella i ella amb nosaltres. Gent creativa, amb il·lusió, que proposi, que construeixi críticament (i autocrítica) des de les entitats, els sindicats o des de la seva senzilla condició de ciutadana.
Quan la setmana passada va voler compartir amb la direcció de Barcelona d’ICV l’esborrany de la xerrada d’ahir ja li vaig dir que m’hi sentia còmode, que es notava creïble i fresc… I em va agradar sentir-li dir que vol una “Barcelona capital d’un país que volem lliure” on es potenciï “el coneixement i l’ús del català com a llengua comuna”.
Va ser un discurs convincent i engrescador per als que hi érem i espero que el canvi serveixi per rellançar el projecte. Perquè ara toca convèncer la gent amb qui vivim en aquesta ciutat que estimem i que volem canviar.
Se’t (se’ns) gira feina, Ricard!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!